Η ιστορία μας

Η εταιρεια SofaCenter Κανάλης δημιουργήθηκε με μοναδικό στόχο να προσφέρει ποιότητα, άνεση και άψογη αισθητική στο χώρο του σαλονιού σας.
Αυτό που μας κάνει και ξεχωρίζουμε είναι ότι στην έκθεση της SofaCenter μπορείτε να δείτε, να αξιολογήσετε και να επιλέξετε τον κανάπε τον ονείρων σας ανάμεσα σε 100 διαφορετικά μοντέλα καναπέδων και σε αμέτρητα υφάσματα.

Η SofaCenter Κανάλης διαθέτει προϊόντα που ακολουθούν υψηλά πρότυπα ασφαλειάς και ποιότητας. Όλα μας τα προιόντα, φθάνουν στους πελάτες μας μετά από μια μακρά διαδικασία δοκιμασιών και ελέγχων για την ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την ασφάλεια που παρέχουν.

Οι άνθρωποι που αποτελούμε τον κορμό της SofaCenter συγκεντρώσαμε ολη μας τη δημιουργικότητα στον χώρο που αγαπάμε και πιστεύουμε πως αγαπάτε και εσεις περισσότερο, τον χώρο του σαλονιου. Ενα χώρο που περνάμε στιγμές με την οικογένεια, τους φίλούς, τους συνεργάτες και τον εαυτό μας. Γι αυτο προσφέρουμε στην διάθεση σας μια τεράστια γκάμα καναπέδων μέσα στην όποια καθε προσωπικότητα θα μπορέσει να εκφραστεί και να αναδειχθεί.
Η εταιρεία μας διαθέτει έναν εκθεσιακό χώρο εμβαδού 1.500 τ.μ. επι της Λεωφόρου Αθηνών, στο ύψος του Χαϊδαρίου, αποκλειστικά με καναπέδες όλων των ειδών. Με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή σαλονιού αλλα και με την άψογη συνεργασία με τους οίκους που εκπροσωπούμε είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας ενα απόλυτα ποιοτικό προϊον με άψογη σχέση τιμής, καθώς προσφέρουμε την μέγιστη δυνατή ποιότητα στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.