Διάταξη Σαλονιού: Ποια είναι η ιδανική λύση για εσάς;

Κάθε σπίτι έχει τις δικές του ανάγκες, συνεπώς και η σύνθεση που θα επιλέξετε για το σαλόνι σας, θα πρέπει να σας καλύπτει 100% στους ρυθμούς της καθημερινότητας σας, μιας και η διάταξη που μοιάζει ιδανική για το νέο ζευγάρι ίσως να μην ταιριάζει σε μια τετραμελή οικογένεια.

Παρακάτω θα εξετάσουμε ποια είναι η κατάλληλη σύνθεση σαλονιού για εσάς και τις επιθυμίες σας.

Γωνιακός Καναπές και Μία Πολυθρόνα
kanapes chios in store

Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για νωχελικές νύχτες στο σαλόνι, μιας κι ένας γωνιακός καναπές εξασφαλίζει αρκετό χώρο ώστε να μπορεί κανείς να απλωθεί, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει την άνεση της σύνδεσης με τους αγαπημένους σας. Αν απολαμβάνετε το ρόλο του οικοδεσπότη, οι πολλές θέσεις θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στις εκδηλώσεις σας, όταν όλοι οι καλεσμένοι θα μαζεύονται για συζήτηση και φαγητό στον καναπέ. Το σχήμα του είναι τέτοιο που διευκολύνει την επικοινωνία και έτσι η ατμόσφαιρα παραμένει πάντα ζωντανή, ενώ η πολυθρόνα και ίσως και ένα πουφ που μπορεί να λειτουργήσει σαν υποπόδιο θα γίνει το προσωπικό σας ησυχαστήριο όταν τελειώνει η μέρα.

Καναπές και Δύο Πολυθρόνες

Αυτή είναι μια πιο κλασική διάταξη, εξαιρετική εάν αγαπάτε την παρέα αλλά θέλετε και την ιδιωτικότητά σας. Αν επιλέξετε δύο μεγάλες, φαρδιές πολυθρόνες, σύντομα θα γίνουν το αγαπημένο σημείο όλων των μελών της οικογένειας: τα παιδιά θα τις λατρέψουν για την ασφάλεια και ζεστασιά που προσφέρουν, όπως και για το ότι η άνεση και η απόστασή τους από την τηλεόραση τις κάνει την τέλεια θέση για βιντεοπαιχνίδια. Αν έχετε κάποιο κατοικίδιο, ο καλεσμένος σας μπορεί να κάτσει στη μια από τις δύο χωρίς να πάρει μαζί του τις ανεπιθύμητες τρίχες, καθώς ο σκύλος ή η γάτα σας μπορεί να κουλουριαστεί στην άλλη πολυθρόνα. Αν πάλι νιώσετε την ανάγκη για λίγο προσωπικό χώρο, μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά στην πολυθρόνα και να απολαύσετε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες: να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο, να δείτε ειδήσεις ή μια σειρά στο τάμπλετ σας ή απλά να πάρετε λίγο χρόνο για εσάς.

Δύο Καναπέδες (Τριθέσιος και Διθέσιος)
Τριθέσιος Καναπες Simena
Η πιο παραδοσιακή σύνθεση σαλονιού παραμένει από τις πιο δημοφιλείς, επειδή είναι διαχρονική και προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε οικογένειας: αρκετές θέσεις για καλεσμένους, δυνατότητα για απογευματινό ύπνο χωρίς διαφωνίες για το χώρο, βραδινή θαλπωρή στο διθέσιο και ομοιομορφία στο σαλόνι σας. Οι δύο καναπέδες δε θα σας δεσμεύσουν ποτέ στη διακόσμηση, καθώς μπορείτε να τους αλλάξετε σημείο κατα βούληση, διατηρώντας πάντα το τραπεζάκι του καφέ στο κέντρο για λειτουργικότητα και άνεση.