Καναπές – κρεβάτι

Μια έξυπνη λύση φιλοξενίας.

Η εορταστική σεζόν πλησιάζει, και μαζί της έρχονται οι καθιερωμένες επισκέψεις αγαπημένων φίλων και συγγενών. Το άγχος του οικοδεσπότη σε αυτές τις περιπτώσεις είναι γεγονός, ειδικά όταν δεν υπάρχει η άνεση χώρου που προσφέρει ένα έξτρα υπνοδωμάτιο. Με την επιλογή ενός πρακτικού και μοντέρνου καναπέ – κρεβάτι, η φιλοξενία γίνεται παιχνιδάκι.


Εδώ, χρηστικότητα και στυλ είναι οι λέξεις-κλειδί: πάνε οι εποχές που οι παλαιομοδίτικοι καναπέδες-κρεβάτι δεν προσέφεραν καμία στήριξη στην σπονδυλική στήλη και ο κακός ύπνος ήταν δεδομένος. Οι ηλεκτρικοί μηχανισμοί και η ανάκλιση των τωρινών μοντέλων διασφαλίζουν έναν ύπνο άνετο και ποιοτικό, όμοιο με εκείνον που θα έκανε κανείς στο δικό του κρεβάτι. Ένα παραπάνω κίνητρο είναι η ποικιλία σχεδίων και η ευκολία στο άνοιγμα και το κλείσιμο: δε χρειάζεται να ξοδέψετε χρόνο για να ετοιμάσετε το χώρο που θα φιλοξενηθούν οι επισκέπτες σας, ούτε μπορεί κανείς να μαντέψει ότι ο μοντέρνος καναπές σας μπορεί να μεταλλαχθεί σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να εμποδίζει στο σαλόνι και να δείχνει άκομψος.

Οι καναπέδες-κρεβάτι είναι ιδανικοί όχι μόνο για τους προσκεκλημένους σας, αλλά ακόμα και για εσάς: όλους μας έχει πάρει ο ύπνος στο σαλόνι μπροστά από την τηλεόραση τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας και το επόμενο πρωί συνήθως είναι αρκετά επώδυνο για το σώμα μας. Η ειδική κατασκευή των καναπέδων-κρεβάτι της Sofa Center σας υπόσχονται μια βραδιά μακριά από το υπνοδωμάτιό σας που δε θα μετανιώσετε.