Φωτισμός: Trends για το 2019

Πάνε οι καιροί που ο σκοπός των φωτιστικών δαπέδου περιοριζόταν στο να διώχνουν το σκοτάδι και τίποτα άλλο. Πλέον, τα φωτιστικά ακολουθούν τις ίδιες τάσεις στο design και έχουν την υψηλή αισθητική που ταιριάζει στη σύγχρονη εποχή, δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο κόσμο από φως στο σαλόνι σας.

Βιομηχανικό

Το πιο λιτό από όλα, αλλά συνάμα και το γοητευτικότερο λόγω του ανορθόδοξου παντρέματος των υλικών: ξύλο, ατσάλι ή αλουμίνιο. Το καλό με το βιομηχανικό στυλ είναι ότι δεν απευθύνεται μόνο στο νεαρότερο κοινό ή σε σπίτια με εργοστασιακή αύρα. Ένα μίνιμαλ φωτιστικό δαπέδου γυμνό από καπέλο και με τη λάμπα του εκτεθειμένη όχι μόνο προσφέρει άπλετο φως αλλά και μπορει να “σπάσει” ένα χώρο με πιο επίσημα, περίτεχνα έπιπλα.

LED

Μια οικονομική και ταυτόχρονα υπερσύγχρονη επιλογή, τα φωτιστικά με τεχνολογία LED σας δίνουν την ελευθερία που χρειάζεστε. Τα dimmer δημιουργούν για σας την κατάλληλη ατμόσφαιρα, ανάλογα την ώρα της ημέρας και την περίσταση. Ένα επιπλέον θετικό είναι ο ελάχιστος χώρος που καταλαμβάνουν και η ασφάλεια που προσφέρουν σε σχέση με τις πιο εύθραυστες, παραδοσιακές λάμπες. Επιλέξτε μια κομψή μπάρα που θα εντυπωσιάσει με τον μοναδικό χαρακτήρα της.

Mostra Φωτιστικό δαπέδου

Πρωτότυπα καπέλα

Δεν υπάρχει πλέον λόγος να περιορίζεστε σε υφασμάτινα καπέλα: οι λάμπες σας δεν θέλουν άλλο να κρύβονται! Οι μεγάλες, ιδιαίτερες μεταλλικές φόρμες τραβάνε αμέσως το βλέμμα και μοιάζουν με μικρά γλυπτά μες το σαλόνι σας.