Γιορτινή λάμψη και χρώμα στο σαλόνι σας!

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται πλέον σε απόσταση αναπνοής! Ευτυχώς, ακόμα και την τελευταία στιγμή μπορείτε να αναβαθμίσετε το χώρο σας με μερικές απλές και πρακτικές συμβουλές ενόψει της εορταστικής περιόδου.

1. Μαξιλάρια: More is More!

Προσθέστε περισσότερα μαξιλάρια απ’ ότι συνήθως στον καναπέ σας. Η ποικιλία στις υφές θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας και αμέσως θα θελήσουν να χαλαρώσουν σε μια γωνιά του καναπέ. Όσο για τα χρώματα, οι τάσεις των Χριστουγέννων επιβάλλουν βαθιές αποχρώσεις που θυμίζουν λάμψεις πολύτιμων πετραδιών και έντονες αντιθέσεις. Εκτός από τα κλασικά και αγαπημένα κυπαρισσί και κόκκινο, δοκιμάστε βασιλικό μπλε και χρυσό. Το τελευταίο, μάλιστα, μπορεί να δώσει την τέλεια γιορτινή όψη στο σαλόνι σας, ειδικά αν το συνδυάστε με τις μπάλες του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

2. Κι άλλο φως!

Η εποχή ενδείκνυται για λίγη… υπερβολή στο φωτισμό. Άλλωστε, η χαρούμενη ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων έρχεται μόνο μια φορά το χρόνο. Τα λαμπάκια του δέντρου σας μπορουν να πλαισιωθούν όμορφα από ένα φωτιστικό με dimmer που θα ζεστάνει κατάλληλα το χώρο σας. Επιλέξτε ένα υφασμάτινο καπέλο για να διαχέεται το φως πιο μαλακά και γλυκά.

3. Κεριά παντού!

Φρέσκο βαμβάκι, καπνιστό πεύκο, ζεστό δέρμα… η ποικιλία στα κεριά είναι τεράστια. Ένα ή και παραπάνω αρωματικά κεριά εύκολα φέρνουν θαλπωρή και πολυτέλεια στο χώρο σας. Για εσάς που δεν επιλέγετε αληθινό δέντρο, ένα κερί μπορεί να φέρει το δάσος στο σαλόνι σας. Δοκιμάστε γήινες, χειμωνιάτικες νότες όπως ο κέδρος ή το σανδαλόξυλο που θα αναδείξουν κατευθείαν τη γιορτινή σας διάθεση!