Οι τάσεις στο σαλόνι για το 2019

Είτε τα πλάνα σας για το 2019 περιλαμβάνουν ολοκληρωτική ανανέωση του σαλονιού σας, είτε σκοπεύετε να ενσωματώσετε τις νέες τάσεις με μικρές, στρατηγικές προσθήκες αξεσουάρ, εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα trends της καινούριας χρονιάς.

Καναπέδες built-in

Οι καναπέδες κάνουν τη ανατροπή με την πιο σύγχρονη και λειτουργική εκδοχή τους: με ενσωματωμένα (δηλαδή “built-in) βοηθητικά τραπεζάκια.
Γωνιακος Καναπες Fly
Ένα update που μας έρχεται από τον σουηδικό μεσοαιώνα και συνδυάζεται με χαμηλότερα ύψη και ήσυχες αποχρώσεις που κυμαίνονται από το γήινο μουσταρδί έως το ευέλικτο γκρι ανθρακί.

Πολυθρόνες με καμπύλες

Dimoon 3
Οι εύπλαστες φόρμες επιστρέφουν δυναμικά, ειδικά σε υφάσματα τύπου βελούδο που εντυπωσιάζουν με τη διακριτική τους πολυτέλεια. Οι πολυθρόνες έχουν έντονες καμπύλες που αγκαλιάζουν αναπαυτικά το σώμα.

Ακατέργαστο ξύλο

Τραπεζάκι σαλονιού Cillia
Για το 2019, οι γραμμές στα τραπεζάκια είναι πιο ακανόνιστες: οι πλατιές, ογκώδεις επιφάνειες με ματ φινίρισμα φέρνουν έναν αλλιώτικο αέρα βιομηχανικού στυλ, μιας και τα ανοιχτά ξύλα δίνουν πιο σοφιστικέ και απαλό χαρακτήρα.

Η επιστροφή του μπεζ

Λεωνιδας Πολυμορφικος 1
Το μπεζ και η συνομοταξία των υπόλευκων αποχρώσεων που γνωρίσαμε (και ίσως βαρεθήκαμε!) στη δεκαετία του 90, επανέρχεται με ανανεωμένη διάθεση που ταιριάζει στην εποχή: σε ζεστές αποχρώσεις (κοκκαλί, εκρού, ροζ του σολωμού) που ξεκουράζουν το μάτι και συνδυάζονται εύκολα με οποιοδήποτε υλικό έχετε στο χώρο σας.